Importanta educatiei in business-ul imobiliar

Importanta educatiei in business-ul imobiliar

Oamenii de succes din real estate detin de obicei o combinatie de educatie si experienta cu privire la conceptele si principiile de business. Ar fi de preferat sa-ti poti dedica mai mult timp pentru  educatia ta in acest  business la inceputul carierei, decat sa-ti imbunatatesti competentele prin experienta practica. Educatia poate fi un instrument inestimabil pentru construirea unei cariere de succes sau specializarea in imobiliare. Dar educatia pentru business-ul de real estate la noi in tara nu poate fi obtinuta intr-un mediu scolar traditional, ci prin metode informale, cel putin in acest moment. Acestea din urma pot include certificari obtinute prin intermediul cursurilor (acreditate), citirea de articole sau carti, sau afilierea la o companie care sa aiba un sistem educational performant in domeniu.

Educatia in real estate ne invata despre metodele traditionale si actuale si despre tehnicile necesare, ajutandu-ne sa intelegem care sunt procedeele de succes si de ce altele esueaza, astfel incat sa nu repetam incercarile ratate ale metodelor precedente. De asemenea, aceasta educatie ne poate alerta asupra schimbarilor ce pot aparea in mediul de afaceri imobiliar. Aceasta informatie poate apoi fi transmisa catre clientii nostri.

Agentii imobiliari foarte bine pregatiti creeaza adesea avantaje competitive pentru companiile de real estate. Acestia pot ajuta agentiile sa-si imbunatateasca activitatea si, eventual, sa gaseasca modalitati noi sau mai bune de a-si consilia clientii.

Un sistem educational construieste fundatia pentru aceia care isi doresc sa evolueze in acest domeniu, livrand si abilitati practice, dar si oportunitati valoroase pentru experiente de invatare relevante, din realitate.

Daca vrei sa-ti atingi obiective precum obtinerea cunoasterii conceptelor de real estate, a abilitatilor financiare, economice si digitale sau a abilitatilor tehnice, educatia in business-ul de real estate este unul dintre factorii cei mai importanti.

Cu cat esti mai bine pregatit, cu atat ai idei mai inovatoare, si astfel te conectezi mai bine la tot ce inseamna piata de real estate. In plus, vei fi mult mai organizat si te vei putea dezvolta intr-un mod sustenabil.

Agentia noastra, cu ajutorul resurselor oferite de brand-ul RE/MAX, se mandreste cu una dintre cele mai bune scoli de business in real estate. In afara cursurilor pe care le punem la dispozitia Asociatilor de Vanzari, cursuri ce sunt incluse in pachetul educational inca de la inceputul afilierii (cursul live Power Start, sustinut de trainer-ul RE/MAX Romania, programele  Succed & Sales Power by Tom Ferry, mediate de Broker Owner-ul & trainer-ul Madalina Vasile), organizam periodic workshop-uri cu diferite tematici pentru a le asigura agentilor tot ceea ce au nevoie pentru a putea oferi servicii exceptionale clientilor lor. De asemea, exista posibilitatea participarii la Conventii (nationala, europeana sau la cea internationala) organizate de RE/MAX, care aduc traineri si speakeri de prestigiu din domeniu, si nu numai. In plus, RE/MAX pune la dispozitia fiecaruia dintre agenti, o platforma de educatie online, unica in lume, accesibila atat ca si site, cat si ca aplicatie, cu ceea ce se numeste training on demand, astfel incat oricand agentul sa se poate informa, educa, imbunatati, sa isi reimprospateze cunostintele si sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru fiecare dintre spetele pe care le intalneste in activitatea lui zilnica.

Si pentru ca tot vorbim despre real estate, nu uita ca: “Un om fara educatie este ca o casa fara fundatie.”

By | 2018-05-18T13:11:08+00:00 May 18th, 2018|Educatie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment