AUGUST – luna potrivită pentru RElaxare și MAXimizarea business-ului tău imobiliar

AUGUST – luna potrivită pentru RElaxare și MAXimizarea business-ului tău imobiliar

Multe afaceri au perioade de oscilații, iar cele imobiliare nu fac excepție. Clienții sunt plecați în vacanță, ca și mulți agenți. Dar vara este lungă, și timpul pentru a-ți face câteva planuri și câteva schimbări, pentru un nou început, este ideal în luna august. Ca antreprenor, ești obișnuit să lucrezi tot timpul, dar și tu ai nevoie de relaxare, fie că te duci o săptămână pe plajă, fie într-o excursie la munte, amintește-ți că este important să-ți reîncarci bateriile pentru a te concentra și motiva pe tot parcursul anului. O schimbare de peisaj îți poate alimenta creativitatea. Cine știe ce plan grozav o să-ți imaginezi când ieși din rutina de zi cu zi?

Îți vom oferi câteva sugestii pentru a-ți îmbunătăți business-ul, astfel încât în momentul în care vei reîncepe iarăși în forță activitatea, să fii 100% pregătit:

  1. Organizează-ți biroul – este momentul să te uiți peste grămezile de documente de pe birou, și nu numai, și să îți creezi un sistem de depozitare astfel încât să fii eficient când vei avea nevoie de ceva. Același proces de curățenie aplică-l și pe computer – desktop, fișiere, e-mail-uri, etc.
  1. Revizuiește-ți planul de marketing – verifică cu rigurozitate care au fost tehnicile de marketing care au dat cu adevărat rezultate, apelează la specialiști în domeniu pentru a-ți îmbunătăți conținutul, fă-ți un calendar cu ajutorul căruia să ai totul programat pentru lunile care urmează.
  1. Nu înceta să îți dezvolți abilitățile – participă la workshop-uri, training-uri, citește, îmbunătățește-ți cunoștințele în domenii cu care ești mai puțin familiarizat și care îți sunt de folos.
  1. Păstrează legătura cu cele mai importante contacte – este perioada potrivită pentru a te întâlni la un prânz sau a purta o scurtă conversație telefonică cu un client important sau un colaborator. Oamenii apreciază atenția și recunoștința. Nu ezita să ceri testimoniale sau review-uri care te pot ajuta foarte mult pentru creșterea încrederii potențialilor noi clienți & colaboratori.
  1. Fă-ți un update la toate profilurile social media – indiferent că folosești LinkedIn, Facebook sau Instagram pentru a te conecta cu clienții, fă-ți timp pentru a-ți revizui descrierea, datele de contact, etc.. Asigură-te că toate informațiile pe care le promovezi pe aceste canale sunt corecte, actualizate, convingătoare și încărcate cu cuvintele cheie importante.
  1. Folosește un program de manageriere a clienților – nu uita nici un moment de importanța pe care clienții o au în afacerea ta. Cu ajutorul unui CRM (Customer Relationship Management), îți poți organiza tot ceea ce înseamnă relațiile cu clienții tăi, de la întâlniri, apeluri telefonice, până la zile de naștere și facturi. Deși clienții îți ocupă mult din timp și resurse, este un timp dedicat cu folos pentru a-i ține mulțumiți de serviciile pe care le oferi, de aceea poate că august este cel mai potrivit moment să îți organizezi tot ceea ce înseamnă afacerea ta în relația cu clienții.
  1. Administrează-ți finanțele și contabilitatea – nu mai lăsa pe ultima sută de metri tot ce ține de facturi, chitanțe, taxe, etc.. Dacă nu ai un sistem bine pus la punct și simți că te copleșește această parte a busines-ului tău, apelează la o persoană în măsură să te ajute. Poate că e timpul să nu te mai stresezi și să găsești o soluție pentru a nu te mai prinde și toamna asta iarăși cu tot felul de sarcini contabilicești, care te frustrează.
  1. Reevaluează-ți obiectivele afacerii tale – este momentul perfect pentru a-ți reexamina business-ul. Dacă ți-ai propus obiective la începutul anului, revizuiește-le și vezi cât de mult te-ai ținut de ele. Există sarcini mai puțin importante care îți distrag atenția de la obiectivele tale de top? Trebuie să îți reorientezi sarcinile de zi cu zi cu obiectivele de business cele mai importante?

”August este mereu luna care dă tonul viitorului tău.” Gary Vaynerchuk

By | 2018-10-10T09:05:04+00:00 August 3rd, 2018|Informatii utile|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment