Tu știi cine este agentul imobiliar cu care lucrezi?

Tu știi cine este agentul imobiliar cu care lucrezi?

Una dintre cele mai mari erori de percepție pe care o întâlnim în piață este aceea legată de faptul că clienții nu pun preț pe cine este agentul care le lucrează proprietatea sau cel care le gasește o casă. Pur și simplu consideră că nu contează, lucrează cu orișicine. Nu știu cum îi cheamă, nu știu dacă sunt pe cont propriu sau lucrează într-o agenție, nu știu ce istoric au, dacă au studii sau nu, dacă au mai facut vreo tranzactie în trecut, dacă au un portofoliu propriu, dacă au cursuri în domeniu, nu cer referințe, nu semnează un contract și uneori nici măcar nu le pastrează cartea de vizită. Agenții sunt pur și simplu niște instrumente utilizabile în caz că “se nimerește” să aibă o proprietate potrivită sau să aibă clientul potrivit! Important este să plătim puțin sau ideal deloc! Și nu poate fi nimic mai greșit!

De ce ?

Pentru că legile universului spun că nu primești în schimb decât ceea ce oferi! Lucrând cu toată lumea, lucrezi de fapt cu nici unul. Nu semnezi nici un contract…ghici ce? Nici o agenție sau nici un agent nu va avea o obligație legală față de tine! Te simți în siguranță?

Ești frustrat că ți-au promis toți că îți vor promova proprietatea și de fapt nici unul nu face mare lucru? Nu te sună să te informeze cu privire la cum evoluează promovarea și ce alte proprietăți mai sunt în piață comparabile cu a ta? Este firesc să se întâmple așa! Nu au timp! Ca tine, mai au 200 de clienți! Și tu ca ei mai ai încă 100 de agenți! Ce oferi, aia primești!

Vrei altceva? Alege să lucrezi exclusiv cu o agenție verificabilă, care a performat, a confirmat și a trecut proba timpului. Noi la RE/MAX Properties aplicăm pricipiile de funcționare ale rețelei RE/MAX, rețea ce are peste 45 de ani de experiență pe piața internațională și este numărul 1 global în topul celor mai performante francize în domeniul imobiliar. Avem cele mai bune rezultate și nimeni în lume nu vinde mai mute proprietăti decât RE/MAX! Cum am ajuns aici? Prin educație și standarde de lucru, prin programe de marketing clare pentru proprietățile noastre de portofoliu și prin respectarea unui cod etic!

Agenții noștri sunt înainte de orice oameni, oameni care vin înspre clienții lor cu o abordare personală. Nouă ne pasă de ceea ce facem și în afacerea noastră reputația și recomandările sunt vitale! Înțelegem că procesul de vânzare sau cumpărare al unei proprietăți este un proces emoțional și de aceea suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul tranzacției, ajutându-i să înțeleagă mai bine piața și nivelul de așteptări pe care și l-ar putea seta. Alege să investești cu încredere unul dintre colegii noștri și vei vedea că există agenți și agenții serioase și profesioniste și în București! Alegerea este a ta! Dacă te-ai săturat de abordarea “clasică” a pieței, acum poți să accesezi și valoare! Alege să ne cunoști!

By | 2018-12-07T16:16:00+00:00 December 7th, 2018|Educatie, Informatii utile|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment