De ce este bine să faci parte din ceva măreț?

De ce este bine să faci parte din ceva măreț?

Suntem proaspăt întorși de la Convenția Națională RE/MAX, cea de-a șasea ediție a avut loc anul acesta tot la Cluj, asa cum, de altfel, deja ne-am obișnuit. De la an la an suntem mai mulți, de la an la an parcă primim mai mult de la evenimentul acesta, deși consider că nu ne-am întors niciodată acasă dezamăgiți sau așteptând mai mult… dar iată că se poate ca echipa RE/MAX România să ne surprindă în mod plăcut de fiecare dată!

Îmi place să cred că noi știm bine cine suntem, ce vrem și ce putem să oferim la nivel de grup, însă de fiecare dată când luăm contact cu oameni care au facut și fac și mai mult decât noi, acest lucru ne inspiră și vrem să livrăm și noi mai mult!

Cu ce ne-am întors? De unde să încep…ne-am întors mai înțelepți, mai buni și mai motivați! Ne-am întors plini de idei și de bucurie că avem atâția oameni minunați în rețeaua RE/MAX. Ne-am întors mai conștienți că sunt în lumea noastră imobiliară oameni care mută munții din loc și revoluționează piețe, oameni care inovează cu o ușurință incredibilă, oameni care atunci când zâmbesc luminează o sală întreagă, oameni care atunci când încep să vorbească știi clar că trebuie să taci și să-i asculti și să speri că vor continua să vorbească cât mai mult pentru ca tu să poți învăța cât mai multe de la ei! Ne-am mai convins că în spatele rezultatelor stă multă muncă, genul de muncă pe care o faci în liniște și lași apoi ecoul succesului să răsune, primind cu modestie ceea ce vine către tine. Ne-am convins că se poate mai mult, se poate în Portugalia, în Turcia, în Malta, în Germania, se poate în Romania și, da, se poate și în București, în Sibiu, în Brașov și în Piatra Neamț, se poate oriunde există dorință de succes, chef de muncă și perseverență!

L-am urmărit pe scenă pe Paul Vincenti, Head of Trainig RE/MAX Malta, o personalitate puternică, cu o poveste de viață fabuloasă. Un vânzător desăvârșit care a ales să își folosească resursele și experiența acumulată în timp pentru a da un suflu nou industriei imobiliare. De această dată, am avut la dispoziție o zi întreagă de discuții pe marginea core business-ului imobiliar – lucrul cu vânzătorii și cumpărătorii.

L-am avut lângă noi pentru a patra oara deja, pe unul dintre trainerii noștri favoriți, Baris Kilicarslan, Head of Training RE/MAX Turcia, un om pe care 10000 de cuvinte de laudă nu l-ar putea descrie. A făcut înconjurul lumii cu trainingurile sale, iar stilul lui de a livra informația face ca totul să pară clar și să se așeze exact acolo unde aveai nevoie. Patru sesiuni de curs ne-au ajutat să ne setăm atitudinea, să ne îmbunătățim tehnicile de lucru pentru cumpărători și să creăm plus valoare în afacerile noastre.

RE/MAX Europe are ca preocupare permanentă îmbunătățirea experienței de tranzacționare a clienților noștri, iar Hailey Still, Regional Development Coordinator RE/MAX Europe, ne-a împărtășit câteva dintre direcțiile de acțiune pe care le avem la îndemână pentru a realiza acest obiectiv.

Multă pasiune și multă informație au transmis trainerii nostri, iar pe lângă ei am avut șansa să îi vedem pe scenă pe unii dintre cei mai performanți Broker/Owneri și agenți ai Europei. A fost o încântare să îl cunoaștem pe Elhorry Zunino, agent de top ce lucrează în Luxemburg, cel mai performant agent al Regiunii RE/MAX Luxemburg în ultimii doi ani consecutiv. Viu, gălăgios și veșnic vesel, nu îți ia mult timp să înțelegi de ce are rezultatele pe care le are.

Partea cea mai frumoasă este că în RE/MAX nu avem secrete și că toată lumea te privește cu deschidere și îți răspunde la orice întrebare. Până la urmă, toate piețele sunt la fel într-o anumită măsură, toate obiecțiile din partea clienților sunt aceleași, tehnicile de marketing care funcționează într-o țară pot funcționa și în alta.

Dr. Jorg Thallman, un român din Sibiu, plecat de mulți ani din țară și-a găsit vocația în interiorul RE/MAX …. Respiră RE/MAX, trăiește RE/MAX și acest lucru este contagios! Are 6 birouri în care este Broker/Owner și “mănâncă marketing pe pâine”. You name it, he is doing it! Am mai avut ocazia să-l vedem pe Jorg în acțiune, însă nu cred că ai cum sa te plictisesti vreodată sau să spui că nu mai vrei să îl vezi! Face atât de bine ceea ce face încât Michael Polzner, CEO RE/MAX Europa, l-a premiat anul trecut în Amsterdam, în cadrul Convenției Europene RE/MAX, cu distincția rară “Golden Chair”!

Și nu am cum să nu îl menționez pe Nuno Ricardo, Broker/Owner în 29 de birouri RE/MAX, un om care are alături de el peste 750 de agenți. Și când îl vezi pe Nuno, înțelegi de ce. Pentru el, oamenii din jurul lui sunt totul pentru el, și asta înseamnă de fapt RE/MAX, să împarți ceea ce știi cu ceilalți. Vorbește cu atât de multă relaxare, cu atât de multă modestie și deschidere despre ceea ce face, de parcă nici nu îți vine să crezi.

Pe lângă invitații internaționali, unii dintre cei mai performanți colegi din țară ne-au vorbit despre ce fac pentru a ajunge la rezultate, de unde se inspiră, ce îi motivează, cum lucrează și ce funcționează pentru ei, o dată cu poveștile lor de succes născându-se emoție, determinare și motivație suplimentară și pentru noi.

Convenția Naționala RE/MAX Romania din acest an a avut pentru noi toți factorul WOW, si în plus, suntem tare mândri că pentru al doilea an consecutiv, am fost recunoscuți ca fiind cea mai performantă echipă RE/MAX din țară!

Aproape în fiecare zi mă întâlnesc cu oameni care mă întreabă DE CE RE/MAX? Răspunsul vine, printre altele, din aceste motive, pentru că suntem mulți, pentru că suntem buni, pentru ca ne pasă, pentru că avem o cultură organizațională care ne ține aproape și ne învață că “sharing is caring” și atunci când descoperim că ceva funcționează povestim și altora despre asta, pentru că nu ne este frică să muncim și ne asumăm efortul de a revoluționa industria imobiliară indiferent de regiune sau oraș, pentru că suntem aici să rămânem!

Vrei să îți duci cariera imobiliară la alt nivel? Vrei să îți începi cariera în domeniul imobiliar? Sau poate vrei să vinzi, să cumperi, să închiriezi sau să investești în București? Avem soluții pentru toate aceste întrebări, doar contactează-ne! 🙂

By | 2019-05-22T13:32:29+00:00 May 22nd, 2019|Educatie, Evenimente, Informatii utile|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment