Urmează-ți visurile în pofida incertitudinilor!

Urmează-ți visurile în pofida incertitudinilor!

Lucrând de peste 12 ani în imobiliare, cunoscând sute, ca să nu pară prea mult dacă spun mii de oameni implicați în această industrie sau doar aspiranți, pot spune că mulți visează și puțini ajung să facă!

Rămâne întrebarea de ce nu?

Pentru că le este frică, pentru că nu au o viziune clară, pentru că nu știu cum să înceapă, pentru că nu își asumă riscul de a face primii pași, iar dacă îi fac … se plafonează la un moment dat pentru că nu au informațiile de care au nevoie pentru a se dezvolta, nu au logistica necesară pentru a se ocupa doar de lucrurile care contează cu adevarat, nu au suficiente resurse în zona de marketing, pentru că nu au mentori potriviți, nu se înconjoară de oamenii potriviți …sunt o mulțime de motive care stau la baza stării de fapt… aceea că avem prea puțini consultanți imobiliari profesioniști în București!

Clienții noștri au nevoie de mai mult decât primesc în momentul de față și pentru că noi vrem ca acest lucru să se schimbe, dorim să împărtășim din experiența acumulată și soluțiile identificate de noi pentru a face din acest business unul funcțional, profitabil și echitabil atât pentru client, cât și pentru consultantul imobiliar.

Nu am inventat noi apa caldă, însă știm cum să o facem să curgă la robinet și cum să o folosim pentru a ne fi benefică!

Care este propunerea noastră?

Vrem să aducem în echipa noastră coechipieri ambițioși, care au curaj să se înroleze alături de noi în această aventură ce poate avea final fericit… schimbarea imaginii breslei imobiliare în piață, din ceea ce este acum, într-o imagine bună. CUM? Oferind valoare perceptibilă în schimbul comisionului plătit de client. Iar pentru asta, avem tot ce trebuie, pornind de la o echipă fantastică de la ai cărei membri ai o mulțime de lucruri de învățat, cursuri specifice domeniului imobiliar adaptate fiecărei etape de dezvoltare a carierei unui agent, idei inovative pe parte de marketing, tehnologie de ultimă generație care îți asigură eficiență maximă în tot ceea ce faci, un birou premium, coaching și mentoring personalizat, rezultate anterioare care să susțină ceea ce spunem.

RE/MAX Properties există de 12 ani în piața imobiliară din București. În tot acest timp ne-am antrenat și ne-am format un sistem funcțional de pregătire a consultanților imobiliari pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate. Credem cu tărie că atât timp cât îți dorești să faci ceva și ai și susținerea și ghidarea necesare, ajungi să poți să îți atingi obiectivele!

Te așteptăm alături de noi să scriem împreună o poveste frumoasă și să atingem acele obiective pe care ți le-ai propus. Îndrăznește să crezi că poți! Sunt o mulțime de oameni mai puțin pregătiți ca tine, care fac ceea ce tu vrei să faci, doar pentru că ei cred în ei! Viziunea noastră este să fim “Casa celor mai buni agenți!”, iar tu poți fi printre ei!

By | 2019-11-26T14:45:03+00:00 November 26th, 2019|Educatie, Informatii utile|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment